Newborn – baby fotoshoot

Wil je de tedere puurheid van de eerste dagen vastleggen als een blijvende herinnering? Kies dan voor een Newborn baby fotoshoot door Chantal Garducci fotografie. Het maken van newborn fotoshoots is mijn voornaamste bezigheid en ik beschik dan ook over de ruimte en spullen voor een perfecte baby fotoshoot. Mede door mijn achtergrond in de kinderopvang kan ik de fotosessie op een liefdevolle, ontspannen en geduldige manier laten plaatsvinden. Bekijk hier een greep uit de door mij gemaakte newborn foto’s. Wil je ook een tastbare herinnering aan die eerste dagen (ze gaan zo snel voorbij)? Neem dan gerust contact met mij op.

Newborn – de fotoshoot

Een baby fotoshoot vraagt om geduld en rust, daarom nemen we de tijd en gaan we niets overhaasten. Ik zorg voor de aankleding en accessoires. Ideeën over de aankleding van de newborn fotosessie kunnen we van te voren bespreken. Een vast slapende en tevreden baby komt het verloop van de fotoshoot ten goede. Zorg daarom dat je kindje van te voren in ieder geval gedronken heeft. Tijdens de newborn shoot staan de behoeftes van de baby natuurlijk altijd voorop. Voorafgaand aan de baby fotoshoot hebben we eerst (telefonisch) contact om alle details door te nemen.

Newborn foto’s

Hieronder een aantal voorbeelden uit mijn newborn foto portfolio. Meer voorbeelden vind je hier.

Locatie newborn baby fotoshoots

De baby fotoshoots vinden plaats in mijn fotostudio aan de Laagjes 36 in Rotterdam. Maak voor een fotshoot altijd eerst even een afspraak. Een newborn sessie op locatie is eventueel ook mogelijk.

Meer info en fotoshoot boeken

Wil je meer weten over de newborn fotografie of wil je direct een baby fotoshoot boeken (je kunt natuurlijk ook alvast tijdens je zwangerschap boeken)? Neem dan vrijblijvend contact met mij op. Naast newborn fotografie kun je mij ook inschakelen voor het maken van leuke familie- en/of vriendenfoto’s.